De fotograaf

Ronny

Ronny Coolen

Mijn naam is Ronny Coolen. Misschien kwamen wij elkaar al eens tegen in het Limburgse studentenleven? Mijn passie voor eventfotografie begon namelijk in 2008 tijdens mijn studies aan de UHasselt. Met mijn digitale camera in de hand schuimde ik toen de cantussen en fuiven af om er foto’s te maken van de aanwezigen.

Ook anno 2024 bezorg ik feestvierders de mooiste herinneringen aan de meest memorabele momenten van hun studententijd. In 2013 besloot ik immers om mijn passie voor eventfotografie te professionaliseren door mijn eerste digitale spiegelreflexcamera aan te schaffen. Sindsdien zijn mijn foto’s kwalitatief een stuk beter. Hierdoor word ik tegenwoordig ook gevraagd voor fotoshoots.
Het hoeft dan ook niet te verbazen dat ik in 2020 een eigen studio uit de grond heb gestampt. Zo is Clepta Photography tegenwoordig niet enkel een vaste waarde in de Limburgse evenementensector, mijn studio wint ook steeds meer naamsbekendheid op het vlak van portretfotografie.

Natuurlijk zou ik nog eeuwen kunnen vertellen over mijn passie voor fotografie, maar ik laat mijn werk liever voor zich spreken. Kijk dus gerust eens rond op mijn website, dan hoor ik graag wat ik voor jou kan betekenen.